Hoe werk ik

Begeleiding kan op meerdere manieren. Ik bied maatwerk en passende ondersteuning speciaal op jou gericht. Daarbij werk ik vanuit vertrouwen en vind ik het belangrijk om aan te sluiten bij jouw kwaliteiten

Samenwerken is voor mij een must. Ik ben ervan overtuigd dat je door samenwerken verder komt. Ik stel kritische vragen, geef je inzicht, laat je werken aan je vaardigheden en luister naar je.

Het proces staat hierbij centraal en ik vind dat je zelf kunt leren om te gaan met bepaalde situaties. Je kunt zelf invloed uitoefenen op de omstandigheden. 

Ervaar jij dat het voor jou, als hoogbegaafd persoon, soms lastig is om gehoord en gezien te worden? Omdat je anders denkt? Heb je het idee dat niet iedereen jouw denkwijze begrijpt? Wat kun je dan doen in zo’n situatie? Je kunt leren omgaan met allerlei omstandigheden. Dit bespreken en onderzoeken we samen.

Daarnaast sluit het onderwijssysteem niet altijd goed aan bij jouw manier van denken. Dat kan betekenen dat je hierbij moeilijke uitdagingen hebt of krijgt. Ook hierbij bied ik passende begeleiding en onderzoeken we wat nodig is. Denk bijvoorbeeld aan: inzicht geven, vaardigheden trainen, ontdekken van jouw talenten, werken aan je mindset, strategieën ontwikkelen. 

Door mijn opleidingen en ervaring in gespreksvoering met kinderen maak ik gebruik van verschillende tools. Ik werk graag met mindmappen, teken je gesprek, oplossingsgerichte oefeningen, oefeningen met betrekking tot positieve cognitieve gedragstraining en ik vind het ontzettend leuk om spellen in te zetten om doelen te bereiken. 

Ik heb een rotsvast vertrouwen in de kinderen die ik begeleid. Iedereen heeft kwaliteiten. En niet iedereen kan deze zo makkelijk ontwikkelen.

Zoals je over mijn manier van werken leest; we bouwen samen, ik help je op weg, zodat je vol vertrouwen verder kunt.

Wil je met mij overleggen, kies een manier die bij je past: je kan bellen of mailen.